Ponudba:

Masaža

Masaža velja za najstarejši in najpreprostejši način zdravljena. Vsakdo si v tempu življenja, ki ga imamo danes, kdaj zaželi masaže, sprošča telo in duha. Pomaga pri stresu, napetih mišicah in ublaži razne bolečine, ki pa so najpogostejše v vratnem predelu, predelu ramen, hrbta, nog in stopal. Če bi se danes zavedali, da lahko masaža reši marsikateri zdravstveni problem ne bi toliko posegali po zdravilih, ki jih imamo na voljo v današnjih časih.

Kavitacija

Kavitacija je nekirurška liposukcija. Neposredno učinkuje na maščobne celice, saj tresljaji, ki jih sproži v globino tkiva omogočajo, da se maščobna celica odpre, limfa pobere odpadne produkte, ki jih maščobna celica izloči, in ti se z urinom odstranijo iz telesa. Maščoba iz odprtih maščobnih celic pa se v obliki trigliceridov izloči v krvni obtok, kjer se porabi kot vir energije.

Bodywrapping

Bodywrapping je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita Bodywrapping je že vrsto let preverjena in zelo učinkovita metoda za odpravo celulita, namenjena tudi zmanjševanju obsega telesa, ob istočasnem izboljševanju izgleda kože pri strijah in podkožnih maščobnih blazinicah. Najbolje se konbinira z kavitacijo.

Vibracijska miza

Vadba omogoča doseg telesne vzdržljivosti in krepi mišice Deluje na mišice, kosti in vezi. Vadba omogoča doseg telesne vzdržljivosti in krepi mišice ob tem pa tudi kurjenje kalorij. 10 min vadbe na vibracijski mizi je podobno kot bi 30 min tekli. Najbolje se konbinira s kavitacijo in Bodywrappingom.

MANIKURA IN GELISH NOHTI

Rek pravi, da so oči zrcalo človeške duše, medtem ko nohti povejo največ o človekovi urejenosti in higieni. S pomočjo manikure boste poskrbeli za to, da bodo ljudje že samo ob pogledu na vas vedeli, kakšno mesto ima urejenost v vašem življenju.

Strojna limfna drenaža

Aparaturna limfna drenaža je zasnovana tako, da z natančno nadzorovanimi pritiski zraka pritiska na dele telesa, kjer so preso-hlače ali rokavi nameščeni (imenujemo jih manšete). Preso-oblačila (manšete) lahko namestimo na noge, roke, predel pasu in stopal. Še posebej se priporoča ljudem, ki imajo težave z nabiranjem vode različnega izvora ter pri težavah z venoznim sistemom. Aparaturna drenaža deluje tako, da aktivira prekrvitev v koži in podkožju, zlasti limfni sistem, spodbuja delovanje imunskega in parasimpatičnega živčnega sistema. Kontraindikacije: - Nizek krvni tlak - Nezdravljeni maligni tumorji - Akutna vnetja - Generalizirane ali lokalne tromboze - Dekompenzacija srca - Funkcijske motnje ščitnice - Kronična vnetja - Bronhialna astma - Menstruacija Pozitivni učinki: - pospešimo krvni obtok, - pomagamo pri oblikovanju postave, - ugodno vpliva na zmanjšanje videza pomarančne kože, - sproščujoče in blagodejno vpliva na celoten organizem, - pomaga pri izločanju strupenih snovi iz telesa, - stimulira venozni in predvsem limfni pretok, - pospešuje izločanje odvečnih tekočin iz telesa, - Blagodejno vpliva tudi na utrujene in otečene noge.

LIPO LASER

Je najsodobnejša tehnologija, ki pomaga pri preoblikovanju telesa, zmanjševanju maščobnih celic in s tem posledično zmanjšanju obsega dela telesa, ki ga tretiramo. Tretma je neinvaziven, kar pomeni, da ne-agresivno posegamo v človeško telo, je popolnoma varna metoda, brez stranskih učinkov, kot so: brazgotine, modrice, rdečica i.t.d.. Lipolaser deluje na tehnologiji hladnega laserja, ki ga imenujemo tudi LLLT (Low Level Laser Therapy). Deluje z valovno dolžino 635 nm do 650 nm, kar pomeni, da deluje ciljno na maščobne celice, s pomočjo energije, ki jo oddajajo sonde laserja. Laserska terapija je 100% varna, brez stranskih učinkov. RABA LIPO LASERJA V PRAKSI: • ciljno zmanjševanje maščobe v telesu, hujšanje, oblikovanje telesa, • odprava celulita in videza pomarančne kože, • učinkovito spodbujanje presnove in krvnega obtoka, • izboljšanje tonusa in elastičnosti kože, • pripomore k izboljšanju morebitnih strij ali brazgotin, • pomlajevanje obraza in telesa, • napredna tehnologija za odpravo maščob BREZ kirurškega posega, • nizkoenergijska laserska terapija (LLLT), • do 2 konfekcijski številki manj, samo v enem mesecu, • brez bolečin, igel, okrevanja, • alternativa kirurški liposukciji. LIPO brez SUKCIJE, • varno, učinkovito, klinično dokazano.

Delovni čas: pon. - sob.: po dogovoru
ned. in prazniki: zaprto